Ajankohtaista

Tehdyt ja aloitetut toimenpiteet, havaittu tietoturvaloukkaus

Olemme tehneet estotoimenpiteet ja pyrkineet minimoimaan jatkovahingot. Olemme myös aloittaneet kattavamman selvityksen ja pitkäkestoisen suojautumisen vastaavan tapahtuman estämiseksi.

Olemme havainneet tietoturvaloukkauksen!

Älkää avatko 29.7.2019 Vesa Salosen nimissä lähetettyä sähköpostia! Selvitämme asiaa juuri ja pyrimme tekemään kaikkemme asian ratkaisemiseksi!

Helsingin telakkarannan purkutyömaan pölypäästöt hallintaan - TSEKKAA VIDEO

Umacon on urakoitsijana haastavalla purkutyömaalla Helsingin Telakkarannassa. Purkutyömaalla ja sen välittömässä läheisyydessä on suojeltuja rakennuksia, arvokiinteistöjä, liikennettä, ihmisiä ja työpaikkoja, jotka kaikki asettavat omat haasteensa purkutyölle.

Konstailematon Koukku -artikkeli

Iikka Kekko kävi tutustumassa pitkäaikaiseen työntekijäämme Juha Rahikkaan, hänen työpäiväänsä sekä työkalustoonsa (Mercedes-Benz Arocs 3258).

Koneurakointi lehden juttu Umaconista

Uutta suuntaa kohti! Artikkelissa kurkistetaan Kotkamillsin työmaalle, jossa paperikone PK 2 kokee muutoksen kartonkikoneeksi.  Umacon Oy on mukana projektissa ja hoitaa purkutöitä PK 2:n hallissa, jotta uusi kone saadaan tilalle.

Umaconin uudet verkkosivut

Umaconin uudet verkkosivut julkaistiin 9.5.2016. Verkkosivut saivat uuden ilmeen. Halusimme selkeyttää sivuja ja tehdä niistä käyttäjäystävällisemmät sekä tuoda paremmin esille yrityksen luonnetta ja arvoja.

TVS Kierrätys sulautunut Umaconiin

Muutoksia tapahtunut Umacon Oy:ssä. Aikaisemmin Umaconin tytäryhtiönä toiminut TVS Kierrätys on sulautunut Umacon Oy:hyn 30.11.2015. TVS Kierrätys perustettiin vuonna 2009 ja sen palveluihin on kuulunut muun muassa metallien kierrätys. Sulautumisen myötä Umaconilla on nyt toimipisteitä kahdessa kaupungissa Kouvolassa sekä Lahdessa.

Umacon Oy:lle on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 laatusertifikaatit

Me Umaconilaiset olemme tehneet töitä laadunvarmistusjärjestelmän kehittämiseksi vuosia. Tunnustuksena hyvästä ja laadukkaasta työstä DNV GL myöntänyt ISO 9001 : 2015 sekä ISO 14001 : 2015 -johtamisjärjestelmän laatusertifikaatit Umaconille. Sertifiointiin sisältyvä toiminta on teollisuuden kone- ja rakennuspurkutyöt.