Ajankohtaista

Vaaka Vinkakadulla

Vinkakadun autovaaka on pois käytöstä 6.5.2021

Lahden Vinkakadun autovaaka on torstaina 6.5.2021 pois käytöstä muutostöiden takia! Perjantaina 7.5.2021 palvelemme jälleen normaalisti.
Joulunkeräys 2020 Pelastakaa lapset

Hyvää joulua, toimistomme on joulun ajan kiinni

Umacon toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021! Toimistomme Myllykoskella on kiinni 23.12.2020-1.1.2021. Lahden ja Inkeroisten toimipisteet ovat auki 23.12.2020 klo 8-12 ja kiinni 24.12.2020-1.1.2021.

Materiaalien esimerkillistä uusiokäyttöä ja kiertotaloutta parhaimmillaan

Materiaalien esimerkillistä uusiokäyttöä ja kiertotaloutta parhaimmillaan. Tässä yksi esimerkki siitä, kuinka Umacon pystyy toimillaan vähentämään ympäristövaikutuksia ja jätteiden määrää.

Umacon Oy:n Y-tunnus ja samalla laskutustiedot muuttuvat

Hyvä toimittajamme ja yhteistyökumppanimme,  Umacon Oy:n konsernissa tapahtuu yritysjärjestelyjä ja tämän seurauksena Umacon Oy:n Y-tunnus vaihtuu 1.12.2019 alkaen. Järjestelyiden tarkoituksena on selkeyttää konsernin yhtiörakennetta eriyttämällä tytäryhtiön omistajuus pois Umacon Oy:ltä. 

Umacon Oy:lle on myönnetty ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti

Me kaikki umaconilaiset olemme tehneet töitä jo pidemmän aikaa parantaaksemme jatkuvasti koko toimintamme laatua, työturvallisuutta ja –terveyttä ja ympäristöasioitamme.

Umacon Oy:stä Skanska Oy:n Laatukilpailu 2019 voittaja - Ansioitunut Yhteistyökumppani

Umacon Oy on valittu Skanska Oy:n Ansioituneeksi Yhteistyökumppaniksi (Laatukilpailu 2019). Tämä on erittäin suuri kunnia! Haluamme kiittää koko henkilöstöämme, yhteistyökumppaneitamme ja Skanska Oy:tä hyvästä yhteistyöstä erityisesti Telakkarannan projektissa.  

Tehdyt ja aloitetut toimenpiteet, havaittu tietoturvaloukkaus

Olemme tehneet estotoimenpiteet ja pyrkineet minimoimaan jatkovahingot. Olemme myös aloittaneet kattavamman selvityksen ja pitkäkestoisen suojautumisen vastaavan tapahtuman estämiseksi.

Olemme havainneet tietoturvaloukkauksen!

Älkää avatko 29.7.2019 Vesa Salosen nimissä lähetettyä sähköpostia! Selvitämme asiaa juuri ja pyrimme tekemään kaikkemme asian ratkaisemiseksi!

Helsingin telakkarannan purkutyömaan pölypäästöt hallintaan - TSEKKAA VIDEO

Umacon on urakoitsijana haastavalla purkutyömaalla Helsingin Telakkarannassa. Purkutyömaalla ja sen välittömässä läheisyydessä on suojeltuja rakennuksia, arvokiinteistöjä, liikennettä, ihmisiä ja työpaikkoja, jotka kaikki asettavat omat haasteensa purkutyölle.

UMACON OY VALITTIIN BOLIDEN HARJAVALTA OY:N VUODEN 2017 HUIPPUKUMPPANIKSI

Boliden Harjavalta Oy valitsi vuoden 2017 huippukumppanikseen Umacon Oy:n. Tämä kunnianosoitus on erittäin merkittävä ja ainutlaatuiseksi sen tekee se, että toimimme Boliden Harjavallan vuosihuollossa ensimmäistä kertaa tänä keväänä.